“Goa’j gauw verhuuz’n of mu’j iets onmeundig groots wegbreng’n?”

Tuhente Verhuur verhuurt diverse verhuismiddelen om uw verhuizing snel en vakkundig zelf te verzorgen. Naast verhuren van diverse verhuisspullen hebben we ook de mogelijkheid om een full-service pakket af te nemen. Wij zijn een lowbudget verhuisservice, waarbij goede service het belangrijkste is. We zijn flexibel en werken hard.

Wij zijn gevestigd in Vroomshoop. Voor verhuizingen in Twente bent u bij ons op de juiste plek. Ook zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist. Wij staan graag voor u klaar!

Onze flexibiliteit is groot, wij verhuizen zes dagen per week, ook in de avonduren en in sommige gevallen in de nacht. Ons werk stopt pas als uw spullen veilig over zijn en u tevreden bent.

Tuhente Verhuur biedt u diverse mogelijkheden aan ter ondersteuning van uw verhuizing;

- Alleen materiaal huren; Tuhente Verhuur biedt u diverse mogelijkheden tot verhuur van materiaal aan om uw verhuizing te vergemakkelijken. U kunt hierbij denken aan het huren van aanhangers, steekwagens, verhuishondjes, transportkarren, kooiwagens, palletwagens, verhuisdozen, enzovoorts. Hiervoor verwijzen we u graag naar ‘verhuur’.
- Plaatsing trailer(s); Tuhente Verhuur kan diverse trailers op locatie brengen. Deze trailer(s) kunt u vervolgens zelf inpakken. Op het moment dat deze trailer(s) ingepakt zijn doet u ons een belletje en dan rijden wij deze trailer naar de locatie waar de verhuizing naartoe gaat. Binnen de gemeente Twenterand betaald u geen reiskosten voor het brengen, verplaatsen en halen van de trailer. Buiten de gemeente Twenterand betaald u €0,19,- per kilometer. De afmetingen van onze grote trailer is: 6 x 2 x 2,5 meter. De afmetingen van onze middelgrote trailer is: 3,5 x 2 x 2 meter. De grote trailer huurt u voor €100,-, de middelgrote trailer huurt u voor €50,-. De middelgrote trailer mag eventueel ook verplaatst worden door uzelf, hiervoor heeft u een BE rijbewijs nodig. De grote trailer vervoert onze chauffeur. Onder de knop ‘verhuur’ vindt u naast bovengenoemde trailers eventueel ook kleinere aanhangers.
- Full-service verhuizing: Tuhente Verhuur biedt u de mogelijkheid om naast materiaal en trailers ook gebruik te maken van onze full-service. Bij deze full-service zit inbegrepen; materiaal, de grote trailer met bus en chauffeur en indien gewenst (naast de chauffeur die helpt verhuizen) nog één of twee collega’s.

Dit alles bieden wij u tegen de volgende voordelige tarieven* aan:
- Materiaal, bus met grote trailer, chauffeur: €50,- per uur;
- Materiaal, bus met grote trailer, chauffeur en één extra collega: €65,- per uur;
- Materiaal, bus met grote trailer, chauffeur en twee extra collega’s: €80,- per uur.
*deze tarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten.

Wij willen uw verhuis- of transportklus zo goedkoop mogelijk laten uitkomen en hebben daarom enkele bespaartips opgesteld. In de verhuistips leest u hier meer over.
Heeft u vragen over onze tarieven, dan kunt u deze vrijblijvend stellen. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 0546-303034 of via WhatsApp via 06-39560092.

Verhuistips:

Tips voor het inpakken:
Begin ruim op tijd met inpakken, niets is erger dan op het laatste moment voor de verhuizing nog de helft van al uw spullen te moeten inpakken. Gebruik verhuisdozen om uw spullen in op te bergen. Deze zijn makkelijk stapelbaar en nemen weinig ruimte in. Zorg dat het totale gewicht per verhuisdoos onder de twintig kilo blijft, als u de verhuisdozen tot de handvaten vult, benut u alle ruimte en zorgt u ervoor dat de dozen nog goed te tillen zijn. Wanneer de dozen geen handvaten hebben, kunt u het beste de dozen het beste tot ¾ vullen.

Het beste is om uw spullen per kamer in te pakken. Dit maakt het uitpakken na de verhuizing een stuk gemakkelijker. Noteer op elke doos voor welke kamer deze bestemd is. Ook kunt u kort aangeven wat er precies in de verhuisdoos zit, zo kunt u sneller bij u spullen wanneer nog niet alles is uitgepakt maar u toch één specifiek ding nodig hebt.

Kwetsbare, fragiele en belangrijke spullen verhuizen:
Breekbare spullen dienen van te voren goed ingepakt te worden. Het beste is om uw kwetsbare voorwerpen met piepschuim, bubbeltjes-plastic of desnoods dekens of kleding te beschermen.

Bewaar al uw administratie, sleutels, documenten en andere belangrijke papieren op een aparte, veilige plek.

Koelkast en wasmachine:
Koelkasten kunnen het best vervoerd worden wanneer deze al 24 uur uit hebben gestaan. Zo heeft de koelvloeistof de tijd gehad om tot 'rust' komen. Wij raden u aan om de koelkast na het verhuizen ongeveer 24 uur op zijn plek te laten voordat u hem weer aansluit. Zorg dat uw wasmachine is losgekoppeld en dat er geen water meer inzit. Dit voorkomt lekkages in uw woning en in de verhuiswagen. Het liefst de waterslang aan de wasmachine plakken met het uiteinde omhoog. Mocht u niet in de gelegenheid zijn of niet beschikken over het juiste gereedschap geef dit dan aan bij de verhuizers zijn sluiten uw apparatuur graag voor u af.

Meubels verhuizen:
Wij raden aan om uw meubelen uit elkaar te halen. Meubelen van Ikea zijn bijvoorbeeld snel en gemakkelijk te demonteren, dit maakt het verhuizen en dragen een stuk gemakkelijker voor ons. Ook bespaart het veel ruimte in de verhuiswagen.

Uurloon besparing:
Wilt u uurloon besparen? Reserveer dan de verhuiswagen met 1 persoon en vraag uw vrienden/familie om mee te helpen deze dag. Onze verhuiswagen heeft vijf extra zitplaatsen waar u of uw vrienden/familie in mee kunnen rijden. Daarnaast kunt u ook met meerdere mensen volgen in een personenwagen. Vaak helpen vrienden/familie kosteloos mee en dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.