“Niks is oons te apart, wi-j kent gin probleem'n, vake bu'j te bange”

Een goede voorbereiding en kleinschaligheid

Tuhente Verhuur vindt het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft binnen het bedrijf waarmee u al uw wensen en ideeën kunt bespreken. Uw contactpersoon zal in de aanloop naar uw gelegenheid indien gewenst nauw contact met u onderhouden middels telefoon, WhatsApp of mail. Daarnaast vinden we het belangrijk om samen met u de (feest)locatie te bekijken, zodat we samen tot een zo goed mogelijk plan voor de plaatsing en inrichting van tenten/inrichting kunnen komen. Indien gewenst sturen wij u diverse impressiefoto’s en een plattegrond van de locatie voorafgaand aan uw partij. De wensen van u als klant zijn altijd leidend. Onze passie is gelegen in het organiseren van een zo perfect mogelijke gelegenheid binnen de mogelijkheden die we samen kunnen creëren.

Alleen perfect is goed genoeg

Wij streven ernaar om uw gelegenheid tot in de puntjes perfect te verzorgen. Naast een goede voorbereiding plannen wij ook op de dag waarin we opbouwen en op de dag zelf voldoende tijd in onze agenda om eventuele onvoorziene zaken op te lossen/aan te passen. Uw contactpersoon is op de dag van uw gelegenheid bereikbaar voor vragen, ook als uw gelegenheid gaande is. Wij zijn mede groter gegroeid door oog voor detail en klantgerichtheid. Dit is iets wat we trots op zijn, en dit is dan ook absoluut iets wat we behouden voor iedere opdracht opnieuw. Die garantie geven we u! Als u de catering door ons laat verzorgen kunt u er vanuit gaan dat HACCP gediplomeerde collega’s uw catering verzorgd hebben en we alleen kwalitatief goede producten gebruikt hebben.

Transparant

Naast bovengenoemde service vinden wij het een absolute must om transparant te werken. Huurt u iets dat niet in ons standaard assortiment zit, en wij dus elders inhuren? Dan kunt u er vanuit gaan dat u dit weet. Ook zullen wij te allen tijde vooraf een offerte opstellen, zodat er geen verborgen kosten gedeclareerd worden*. Heeft u van tevoren iets gehuurd waarvan we samen tijdens het opbouwen concluderen dat dit overbodig is? Dan zullen deze kosten in mindering gebracht worden op uw factuur.

*uitgezonderd van het vuil, defect of niet terugbrengen van gehuurde producten. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.