"Blief op de heugte van het leste Tuhente ni-js"

Hoera !!! we bestaan 8 jaar
En daarom geven we op elke factuur 8% korting van 13 september t/m 30 september 2021.

Blij en trots zijn we op onze nieuwe website, Arjan Booij is in de Corona tijd (toen ons bedrijf gesloten was) druk bezig geweest met het realiseren van deze nieuwe website. Met een nieuwe frisse en strakke uitstraling, is de website veel overzichtelijker geworden en beter leesbaar op uw mobiel of tablet. Daarnaast kunt u nog meer artikelen vinden in onze online reserveer module.

We zijn druk bezig om al onze verhuurmaterialen te voorzien van een Tuhente Verhuur sticker. Maar ook onze bussen en aanhangers krijgen nieuwe reclame evenals ons bedrijfspand. Zo is in één oogopslag te zien van wie de materialen zijn en zijn we een echt visite kaartje op de weg en op uw feest!

Tuhente Verhuur heeft de betalingsmogelijkheden uitgebreid en aangepast. Wij vragen u als klant á contant, per tikkie of per pin te betalen bij levering van onze producten. Voor bedrijven bieden we daarnaast de mogelijkheid tot achteraf betalen door de bestelling op rekening te zetten.

Bent u aan het verhuizen of aan het verbouwen? En zoekt u een tijdelijke opslagruimte? Tuhente Verhuur biedt u deze mogelijkheid in Vroomshoop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of maak een afspraak om de ruimte te komen bekijken. Onze ruimtes zijn afzonderlijk af te sluiten en staan onder camera bewaking.

De laatste tijd merkten we dat we steeds groter werden, en beperkt waren in de ruimte in en rond onze bedrijfsloods. Voor dit probleem hebben we een oplossing gevonden, want na lange tijd aan de Marijkestraat te hebben gezeten gaan we verhuizen naar ons nieuwe pand aan de Hammerweg. Een prachtige zichtlocatie aan de rand van het bos in Vroomshoop.

In deze Corona tijd moesten we veel feesten en partijen afzeggen door het Covid-19 virus. Daarom hebben we al deze klanten een brief en een waardebon gestuurd, voor als we straks weer feesten mogen organiseren. Deze klanten ontvangen een leuke korting op de volgende factuur. Heeft u de brief niet ontvangen? Bel of WhatsApp dan naar ons kantoor en ontvang deze brief en korting bon alsnog (0546) 30 30 34 / 06 39 56 00 92.

Helaas blijven onze bussen en trailers nog even op hun plaats staan, alle evenementen blijven nog geannuleerd maar Tuhente Verhuur zit niet stil. Achter de schermen werken we hard voor u als klant, zo zijn we bezig met nieuwe investeringen van verhuur meubilair, reparaties, loodsen opruimen en bezig met nieuwe dingen.
Waar we u meer over gaan informeren op onze Facebook pagina.

Nieuw bij Tuhente Verhuur zijn onze midgetgolf banen. Deze 7 banen bouwen we op in uw tuin, tent of in uw huis/zaal. Erg leuk tijdens bijvoorbeeld een verjaardag of vrijgezellenfeest. Mocht u net iets anders willen dan zetten we deze banen op tafels en leveren we een aantal biljardkeus zodat u al biljartend de hindernissen kunt spelen. We bezorgen en bouwen GRATIS op voor u binnen de gemeente Twenterand, daarbuiten vragen we € 0,19 per kilometer. De huurprijs van deze midgetgolf banen is € 40,-.

Onze nieuwe bedrijfskleding is binnen;
Polo’s, bloezen, vesten, werkbroeken, pantalons, korte broeken, sloven en nieuwe jassen zorgen ervoor dat ons team er netjes en verzorgd bij loopt tijdens uw feest en het op- en afbouwen daarvan.

Voor het derde jaar op rij zijn we shirtsponsor van het E4 team van korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop.
Trots zijn we op dit team want ze zijn al twee keer kampioen geworden met onze Tuhente Verhuur shirts. Voor de coach hebben we een mooi trainingspak laten maken en lekkere dikke jassen. Succes komend korfbalseizoen en hopelijk zit er voor dit jaar weer een kampioenschap in!

Tegenwoordig is WhatsApp niet meer weg te denken, ook bedrijven gebruiken dit steeds meer. Tuhente Verhuur gaat met de tijd mee. U kunt ons dus tegenwoordig ook WhatsAppen met uw vragen, of reserveren. Daarnaast kunt u dit WhatsApp nummer ook gebruiken om foto’s van uw feest of evenement te delen met ons.

Ons kantoor heeft een nieuwe vast telefoonnummer.
Ons team staat u graag te woord tijdens kantoor tijden van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.
Buiten kantoortijden kunt u ons ook bellen, mochten we niet opnemen spreek dan een boodschap in dan bellen we u daarna zo snel mogelijk terug.