“An dizze rege's mu'j oe hoal'n”

Artikel 1: Betalen, prijzen en de periode van huur.
1. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis- en bezorgkosten (tenzij anders overlegd). Binnen de gemeente Twenterand is bezorging gratis.
2. Bij levering aan particulieren dient het huurbedrag bij leveren te worden betaald, dit kan á contant, per (mobiele) pin of per tikkie.
3. Bij levering aan bedrijven is achteraf betalen in overleg mogelijk. De betaling dient dan voldaan te zijn binnen de betalingstermijn die op de factuur vermeld staat.
4. Mocht de betaling onverhoopt niet of te laat plaatsvinden zijn alle extra gemaakte kosten (gerechtelijk en buitengerechtelijk) voor rekening van de huurder .
5. Als de gehuurde materialen niet op de afgesproken dag retour zijn bij Tuhente Verhuur zullen wij de huurperiode verlengen tot het moment dat de materialen retour zijn bij Tuhente Verhuur.
6. Het is niet toegestaan de gehuurde materialen te verhuren aan derden, tenzij dit vooraf afgesproken is en hier schriftelijk toestemming voor verleend is.

Artikel 2: Legitimatie
1. Bij het huren of boeken van onze diensten/attributen dient u zich te kunnen legitimeren door middel van paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.
2. Zorg er altijd voor dat er een persoon boven de 18 jaar aanwezig is. Deze persoon dient nuchter te zijn en niet onder invloed van alcohol of drugs.

Artikel 3: Annulering
Als u afziet van een reeds gemaakte reservering heeft Tuhente Verhuur het recht de volgende kosten in rekening te brengen:
1. Bij annulering bij meer dan 7 dagen voor de reservering wordt 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
2. Bij annulering binnen 7 dagen voor de reservering wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
3. Bij annulering op de dag zelf wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Artikel 4: Verzekering en eigen risico
1. Tuhente Verhuur is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen. De huurder dient zorg te dragen voor een passende en vereiste verzekering gedurende de huurperiode. Ook eventuele schade aan het gazon, bestrating, gebouwen, enzovoorts door de gehuurde materialen zijn niet voor rekening van Tuhente Verhuur.
2. Huurder heeft de plicht bij harde wind de attractie/tent uit te zetten of af te bouwen (bij schade zal dit berekend worden aan de huurder).
3. Bij diefstal van de gehuurde materialen tijdens de verhuur is de huurder aansprakelijk. Tuhente Verhuur zal de kosten van de gestolen materialen factureren aan de huurder.
4. Zet tenten en/of attracties altijd vast met de meegeleverde haringen, controleer tijdig of u deze materialen mee gekregen heeft.
5. Verlengkabels dienen altijd geaard te zijn en volledig afgerold. Heeft u geen geaarde verlengkabels vraag deze dan mee bij uw verhuur.

Artikel 5: Verplichtingen en rechten van de huurder
1. De huurder draagt er zorg voor dat de gehuurde materialen in dezelfde staat retour komen bij Tuhente Verhuur als waarin ze geleverd zijn. Beschadigingen en/of schoonmaakkosten worden bij de huurder in rekening gebracht.
2. Bij vermissing of onvolledig retour sturen van gehuurde materialen zullen de meerkosten achteraf berekend worden en middels een factuur aan u kenbaar gemaakt worden. Deze factuur dient binnen de betalingstermijn die vermeld staat op de factuur voldaan te worden.
3. Mocht er gedurende de verhuurperiode onverhoopt schade ontstaan aan de gehuurde materialen dan zal de huurder dit tijdens de huurperiode melden aan Tuhente Verhuur.
4. Mocht er tijdens de huurperiode schade ontstaan aan de gehuurde materialen buiten de schuld van de huurder om dan zal Tuhente Verhuur zorgdragen voor een passende vervanging van de materialen.