Tuhente Verhuisservice uit Twente!


“Goa’j gauw verhuuz’n of mu’j iets onmeundig groots wegbreng’n?”

Wij verhuren diverse verhuismiddelen om u verhuizing snel en vakkundig zelf te verzorgen.

Naast verhuren hebben we ook de mogelijkheid om een full service pakket af te nemen. Door goedkope werkkrachten in te zetten zijn wij een low budget verhuisservice. Wij zijn flexibel en werken hard voor onze goede service.

Wij zijn gevestigd in Vroomshoop. Voor verhuizingen in Twente bent u bij ons op de juiste plek! Ook zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist. Wij staan graag voor u klaar!

Wij kunnen u veel goedkoper verhuizen dan grote verhuisbedrijven. Dit komt doordat wij goedkope werkkrachten hebben en low budget ingesteld zijn. Wij houden ons bezig met goedkoop verhuizen en niet met marketing of grote winst. Door voordelig te zijn, is mond-tot-mond reclame de beste manier voor ons.

Wij zijn erg flexibel in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Wij verhuizen zes dagen per week, ook in avonduren en in sommige gevallen in de nacht.

Wij werken door tot uw verhuizing helemaal afgerond is en u tevreden bent!

Onze full service is berekend op 3 uur werk, dit is incl. reistijd en start op het moment van vertrek uit Vroomshoop, en eindigt wanneer we weer terug zijn op ons vertrekpunt Vroomshoop. Na 3 uur bereken we een uur tarief van 50 euro per uur.

Ook helpen wij u graag bij transport van goederen, bijvoorbeeld als u een kast, bankstel, bed of andere grote materialen heeft gekocht bij een warenhuis of via het internet. We hanteren een uur tarief van 30 euro incl. bus en trailer. Dit is incl. reistijd en start op het moment van vertrek uit Vroomshoop, en eindigt wanneer we weer terug zijn op ons vertrekpunt Vroomshoop.

We willen u verhuis of transport klus zo goedkoop mogelijk laten uitkomen en hebben daarom enkele bespaartips opgesteld. In de verhuistips leest u hier meer over.

Heeft u vragen over onze tarieven, dan kunt u deze vrijblijvend stellen. Dat kan telefonisch via het telefoon nummer 0546 303034 of via Whatsapp 0639560092.

 

 

Verhuistips !


Tips voor het inpakken:


Begin ruim op tijd met inpakken, niets is erger dan op het laatste moment voor de verhuizing nog de helft van al uw spullen te moeten inpakken. Gebruik verhuisdozen om uw spullen in op te bergen. Deze zijn makkelijk stapelbaar en nemen weinig ruimte in. Zorg dat het totale gewicht per verhuisdoos onder de twintig kilo blijft, als u de verhuisdozen tot de handvaten vult, benut u alle ruimte en zorgt u ervoor dat de dozen nog goed te tillen zijn. Wanneer de dozen geen handvaten hebben, kunt u het beste de dozen het beste tot ¾ vullen.

Het beste is om uw spullen per kamer in te pakken. Dit maakt het uitpakken na de verhuizing een stuk gemakkelijker. Noteer op elke doos voor welke kamer deze bestemd is. Ook kunt u kort aangeven wat er precies in de verhuisdoos zit, zo kunt u sneller bij u spullen wanneer nog niet alles is uitgepakt maar u toch één specifiek ding nodig hebt.

Kwetsbare, fragiele en belangrijke spullen verhuizen:

Breekbare spullen dienen van te voren goed ingepakt te worden. Het beste is om uw kwetsbare voorwerpen met piepschuim, bubbeltjes-plastic of desnoods dekens of kleding te beschermen.

Bewaar al uw administratie, sleutels, documenten en andere belangrijke papieren op een aparte, veilige plek.

Koelkast en wasmachine:

Koelkasten kunnen het best vervoerd worden wanneer deze al 24 uur uit hebben gestaan. Zo heeft de koelkast voldoende tijd om te ontdooien en kan de koelvloeistof tot ‘rust’ komen. Wij raden u aan om de koelkast na het verhuizen ongeveer 24 uur op zijn plek te laten voordat u hem weer aansluit. Zorg dat uw wasmachine is losgekoppeld en dat er geen water meer inzit. Dit voorkomt lekkages in uw woning en in de verhuiswagen. Het liefst de waterslang aan de wasmachine plakken met het uiteinde omhoog. Mocht u niet in de gelegenheid zijn van de juiste gereedschap geeft dit dan aan bij de verhuizers zijn sluiten uw apparatuur graag voor u af.
 

Meubels verhuizen:

Wij raden aan om uw meubelen uit elkaar te halen. Meubelen van Ikea zijn bijvoorbeeld snel en gemakkelijk te demonteren, dit maakt het verhuizen en dragen een stuk gemakkelijker voor ons. Ook bespaart het ontzettend veel ruimte in de verhuiswagen.

Uurloon besparing:

Wilt u uurloon besparen? Reserveer dan de verhuiswagen met 1 persoon en vraag uw vrienden/familie om mee te helpen deze dag. Onze verhuiswagen heeft 2 extra zitplaatsen waar u of uw vrienden/familie in mee kunnen rijden. Daarnaast kunt u ook met meerdere mensen volgen in een personenwagen. Vaak helpen vrienden/familie kosteloos mee en dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.

 

Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van
wijzigingen, druk- en zetfouten.