Organiseer thuis voorlopig geen feestjes

Organiseer thuis voorlopig geen feestjes of bijeenkomsten. De dringende oproep deed premier Mark Rutte tijdens een persconferentie over de coronamaatregelen. Mensen mogen thuis maximaal zes gasten ontvangen. Dit geldt binnen, op het balkon en in de tuin. 

“Het gaat niet goed met de ontwikkelingen van het coronavirus”, begon Rutte de persconferentie. De grootste verspreiding vindt plaats tijdens feestjes in de privésfeer, aldus Rutte. “We snappen dat dit niet fijn is, maar lieve broodjes worden niet gebakken.”

De feestjes en bijeenkomsten kunnen volgens het kabinet beter georganiseerd worden in de horeca. “Daar kunnen de regels, zoals het anderhalve meter afstand houden, beter worden nageleefd”, stelde Rutte. 

Tuhente Verhuur

Helaas zijn wij genoodzaakt hier in mee te gaan, Wel denkt Tuhente Verhuur graag met u mee voor uw (6 persoons-) feestje. Alle grotere feesten zijn helaas geannuleerd ieder die een feestje had gereserveerd krijgt van ons een waarde bon toegestuurd. Heeft u deze nog niet ontvangen stuur dan snel uw adres gegevens via de contact pagina naar ons op en wij zorgen dat u de waardebon als nog ontvangt.

Voor meer info kunt u bellen naar: 0546-303034