Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Tuhente Verhuur

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis en bezorg kosten.
(tenzij anders overlegt)

Legitimatie:
Bij het huren of boeken van onze diensten/attributen dient u zich te legitimeren door middel van paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Het huurbedrag dient bij het ophalen te worden betaald. (tenzij anders van te voren overlegt)

Annulering:

 • Bij annulering tot 7 dagen word 25% van het totaal bedrag in rekening gebracht.
 • Bij annulering binnen 7 dagen word 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.
 • Bij annulering op de dag zelf word het gehele bedrag in rekening gebracht.

Gebruik & huur voorwaarden:

 1. De verhuurder (Tuhente Verhuur) is niet aansprakelijk voor schade aan en / of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terug brengen/ophalen
 2. Beschadigingen en/of schoonmaakkosten worden bij de huurder in rekening gebracht. (ook geen plakband gebruiken op de materialen)
 3. Huurder heeft de plicht bij harde wind de attractie/tent uit te zetten of af te bouwen. (bij schade zal dit berekend worden aan de huurder)
 4. Huurder kan Tuhente Verhuur op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade of persoonlijke ongevallen die voortvloeien uit het gebruik van gehuurde materialen.
 5. Bij vermissing van attributen zal dit achteraf berekend worden. Via een factuur die u per post ontvangt.
 6. Bij diefstal van de gehuurde materialen tijdens de verhuur is de huurder aansprakelijk. De kosten worden dan bij u of uw verzekering verhaald.
 7. Bij niet goed retour brengen (schoonmaak) brengen we € 25,00 euro in rekening dit zal achteraf berekend worden.
 8. Zet tenten en/of attracties altijd vast met de meegeleverde haringen. controleer voor tijdig of u deze materialen mee gekregen heeft.
 9. Verlengkabels dient altijd geaard te zijn en volledig afgerold. Heeft u geen geaarde verlengkabels vraag deze dan mee bij uw verhuur.
 10. Zorg altijd voor dat er een aanwezige begeleider boven de 18 jaar aanwezig is. Deze persoon dient dan ook nuchter te zijn en niet onder invloed van alcohol of drugs.